Annons

Följ denna ”How to” guide i 8 steg för att hitta din soulmate!

Är du trött på att leta efter din soulmate? Många människor vill hitta personen som kan berika deras liv på det där sättet ingen annan kan. I en värld så stor och upptagen kan det vara svårt att se för alla träden som man brukar säga. Hur ökar du då dina chanser att hitta din själsfrände? Och när du väl misstänker att du har hittat rätt, hur vet du att det verkligen är din soulmate?
Här har du några tips som hjälper dig på vägen.

1. Du hittar inte kärleken, kärleken hittar dig.

Om du verkligen vill hitta den sanna kärleken, slösa inte för mycket tid på dejtingsidor och nattklubbar, även om det också kan vara ett bra sätt att träffa någon. Ha tålamod. Ofta när man släpper någonting och inte anstränger sig för mycket kommer det till en när man minst anar det. I detta fall din soulmate då.

2. Visa att du finns

Du kanske inte behöver göra ett facebookevent som heter ”Ensam kille/tjej söker”, men det är viktigt att visa att du existerar. Att sitta hemma i din soffa och kolla på TV är inte det mest strategiska om man säger så. Fråga dina kompisar som känner dig väl om de vet någon person de tror skulle passa för dig, och bjud ut denne på en date. Delta i så många tillställningar, aktiviteter och event du bara kan. Gör sådant du själv tycker är kul, så är det större chans att hitta likasinnade.

3. Sluta göra samma misstag.

När du väl hittat en potentiell soulmate, var försiktig och gör inte samma misstag som du alltid gör. Som sagt, man har inte många soulmates så det är synd att slösa på dem. Gå inte tillbaka till personen du redan varit tillsammans med fem eller sex gånger. Ni är antagligen inte soulmates och har gjort slut av en anledning.

4. Var dig själv.

Om du låtsas vara någon annan kommer du aldrig att hitta din soulmate, då är det någon annans ”meant to be” du har beslagtagit och det är inte schysst.

5. Ta hand om dig.

Även om det är insidan som räknas, så är det utsidan som ger insidan en chans som man brukar säga. Ta hand om din kropp och själ. Det bor 7 miljarder människor på jorden, din soulmate kommer inte att se dig om du inte strålar.

6. Tänk som din soulmate.

Försök att tänka som att du är din soulmate. Vilket fik hade jag suttit och jobbat på idag? Vart hade jag beställt min lunchsallad? Vart hade jag handlat mitt vin? Om du tänker i de banorna kommer chanserna för att du ska träffa på din soulmate garanterat att öka.

7. Känns det inte rätt är det inte rätt.

Alltför många lever i tråkiga, destruktiva, slentrianmässiga förhållanden som går på rutin och tror att de har det super. Därför, känns det inte rätt, är det definitivt inte rätt. Ge aldrig upp. Missar man en buss kommer det en ny. Eller så gör det inte det, men då kan man ofta gå istället. Chanserna att träffa din riktiga soulmate ökar radikalt om du inte redan är i ett förhållande.

8. Ha tålamod.

Ha tålamod. Ödet har inget schema. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Du och din soulmates liv kanske korsas när ni är 80 år, och då kommer det vara värt väntan.

Annons

Lycka till!

Bildkälla:
bustle.com