Annons

5 grymma investeringar som boostar din karriär

Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska lägga sin energi och sina pengar för att investera i sin karriär och utvecklas i yrkeslivet. Här har du 5 grymma investeringar du kan göra för att komma vidare i din karriär som kostar mindre än ditt morgonkaffe!

voyz-5-investeringar-karriar-1

1. Gå med i ett proffesionellt nätverk.

Branschorganisationer ger dig möjligheten för ditt eget varumärke att växa, knyta kontakter och lära dig av likasinnade proffs.

2. Gå på föreläsningar.

Prenumerera på nyhetsbrev, gå på frukostseminarium, föreläsningar och skrev en lista på coola aktiviteter du vill delta i detta år. Det bästa med att gå och lyssna på föreläsningar är att du ofta kan nätverka efteråt och knyta nya kontakter!

3. Skaffa dig nya skills.

Bara för att vi är färdiga med våra studier eller mitt inne i dem, betyder det inte att vi ska sluta studera nya kunskaper och utveckla oss. Vi behöver utveckla vår kompetens resten av livet och därför är det perfekt att försöka lära sig nya färdigheter så ofta som möjligt. Hemsidor som Skill Share har gratis onlinekurser, workshops och handledning inom ämnen som fotografering, design, matlagning teknik och mer. Desto mer du söker efter nya kunskaper, desto mer kommer du att upptäcka att du inte vet.

4. Håll dig uppdaterad.

Att ha koll på nya branschtrender kommer att göra att du ligger i framkant och är attraktiv inom ditt yrkesområde. Samt att du har något intressant att prata om och imponera med när du åker hiss med dina kollegor. Ladda ner nyhetsappar och håll dig  ständigt up-to-date.

5. Var representativ på sociala medier.

Hur ser din Linkedinprofil ut? Se till att det första intrycket du ger människor är det rätta. Om det är någon som har kontroll över hur du porträtterar dig på nätet är det du. Följ denna guide om hur du boostar din Linkedinprofil steg för steg.

Annons

Källa:
careergirldaily.com