Isabelle Hogeby är vår nya Matredaktör!

Vi på VOYZ vill ju självklart ge alla våra läsare möjlighet att laga de absolut godaste recepten. Därför har vi för ert allas bästa tagit in en fantastisk Matredaktör som kommer att bjuda på fantastiska recept varje onsdag! Denna redaktör är ingen mindre än vår grymma bloggare Isabelle Hogeby. Direkt från Amsterdam kommer Isabelle bjuda er på sina absolut bästa recept en gång i veckan, med start redan imorgon! Vi har passat på att grilla Isabelle med lite frågor nu när hon ändå är igång som vår nya matredaktör.

voyz-isabelle-matredaktor-3

Vad lagar du helst en lördagskväll?
Det kan vara allt från en fantastisk sallad gjord på linser och stekta grönsaker, ett fiskpaket på grillen, eller en marockansk gryta med kummin, kardemumma, kikärtor, dadlar och mandel. Det beror helt på vad jag är sugen på den kvällen.

Vilken är din favoritrestaurang i Amsterdam?
Hummus Bistro D&A

Vilket är ditt bästa ”Food Hack”?
Jag fryser alltid ner övermogna bananer som jag sedan använder till smoothies, bananbröd och mycket mer! Jag delar alltid bananerna i halvor, hackar dem och lägger bitarna i fryspåsar i frysen.

voyz-isabelle-matredaktor-1

Vad äter du till frukost?
Som ni kan se i min blogg och på Instagram, är jag beroende av Smoothie Bowls! Med lite fantasi kan du skapa hur många variationer av dem som helst! Imorse gjorde jag t.ex. en på ananasglass toppad med torkade fikon, cacao nibs och fint riven kokos. Eftersom att jag undviker gluten och laktos, är smoothie bowls det perfekta målet för mig att starta dagen med. Hemligheten är att toppa sina smoothies med en mängd färska ingredienser såsom nötter, frön och/eller frukter. Din smoothie blir mer komplett och givande.

Berätta om ett mål du har i livet?
Jag har många mål i livet. Men mitt #1 mål i livet är att skapa ett liv som inte kräver en semester.

voyz-isabelle-matredaktor-2

Nämn tre saker vi inte visste om dig.
1. Om jag kunde skulle jag låta alla fattiga hemlösa katter bo i mitt hus, men då skulle min pojkvän kasta ut mig och behålla katterna.
2. Jag tycker att det är svårt att hålla plånboken stängd när det kommer till kläder.
3. Jag älskar konst och fotografi som bygger på nakenhet.

Annons

Mer matinspiration och recept hittar du på Isabelles blogg, läs den här!