Annons

Nu kan du följa alla VOYZ bloggare i appen Flow

Flow by VOYZ
Flow by VOYZ – appen där du enkelt följer alla våra bloggare


Äntligen är den här – appen där du kan följa och inspireras av av alla dina favoritbloggar på VOYZ i vårt vackra flöde Flow.

Ska du snart ut och resa? Perfekt, då är Flow något för dig. Våra bloggare lever annorlunda och spännande liv i olika delar av världen och tipsar om de absolut bästa ställena att vistas på när du är ute på äventyr. Våra bloggare inspirerar på ett unikt och kreativt sätt och i Flow blir det nu ännu enklare att följa dem.

Så fungerar appen

Välj vilka bloggare du vill följa direkt i appen genom att markera dessa. Sedan får du notiser varje gång dina favoritbloggare uppdaterar med nya inlägg. På så sätt kommer du aldrig mer att missa de senaste nyheterna och trenderna från världens alla hörn, du är ständigt uppdaterad direkt i mobilen.

Välkommen att ladda ner Flow by VOYZ och följ med oss och våra bloggare till nya nivåer.  Follow your VOYZ!

Annons

Du hittar appen i itunes här.