Snart är det sommar.

Nöjeskollen är lite kortare idag då vi laddar alla batterier för VOYZ stora nyhet som även släpps idag. En tjänst som kommer underlätta för er att följa vad som händer här, håll utkik! Ett fredagstips kommer dock självklart den här veckan gäller det vår härliga sommar som är precis runt hörnet. Vart ska man resa om man inte bokat någon semester än och vilken reseort är egentligen hetast just nu enligt mig, här kommer tre supertips med extra kärlek. 

Årets bästa årstid närmar sig med stormsteg och även fast temperaturen inte gått upp ordentligt här i Sverige så är det många som redan planerat semestern och räknar ner dagarna till den sista arbetsdagen. I år är det både nya och gamla sommarresor som lockar och som är heta. Hoppas du som inte bokat resorna i sommar kan hitta lite inspiration här bland mina bästa tips.

Paris

Mingla runt där bland kaféer, krogar, bagerier och små affärer. Många utesluter storstäder under sommaren men Paris fungerar lika bra på sommaren som vilken annan årstid som helst. Du ska bo på Hotel Des Grandes Ecoles, det är ett av de mysigaste hotell jag bott på. Det ligger lite undanskymt på en blomstrande bakgård. Blommorna går igen på tapeterna i de 51 gulligt unikt designade rummen. Frukosten i trädgården är magisk. Här får du en lugn och bra start på en hektisk Parisdag. I år är det också speciellt då fotbolls EM kommer ta över Frankrike så du kan passa på att njut av de vackra landet samtidigt som du prickar in en match eller två i huvudstaden.

Barcelona

Här finns allt skulle jag säga, galet uteliv, fantastiska stränder och smaskig tapas. Bäst i staden är enligt mig stadsdelen Born. Men missa inte heller fina uteserveringar vid Placa de Santa Maria,  stranden Barceloneta Beach och ­Barcelonas största park Parc de la Ciutadella. Jag tillbringar alltid lite för stor del av min semester på W hotel på stranden och äter på deras restaurang, badar vid poolen med en kanna sangria blanco och dansar på nattklubben Eclipse högst upp i hotellet. Boka några nätter så fort du kan och missa inte heller The Wet Deck Opening-party som är söndagen den 5 juni.

Paros

Paros är Mykonos baksida, ön som är lika fin med oupptäckt. Båtar kommer och går oavbrutet hit, dygnet runt. Här hittar du olivolja, ost och Paros Boutari – Paros kända vin. Öns överlägset största inkomstkälla är ändå turismen som blomstrat i flera decennier även fast många svenskar inte upptäkt denna pärla. Mina favoriter är Alyki- och Lageri Beach för att sola dig galet brun, Aliki Yoga School för hundro procent avslappning och Siparos som är öns bästa resturang.

Fler tips kommer under sommaren på min BLOGG och glöm inte att hålla utkik här under dagen för VOYZ stora lansering. Trevlig helg! x

Annons

 

Bildkällor: WHOTELSExpressen