Annons

fullsizerender-6

Imorgon kör vi igång med utmaningen (jag smygstartade i fredags) och 40 taggade personer har anmält sitt intresse, hur kul som helst! Ni är nu med i en hemlig Facebookgrupp, där finner ni all information om hur vi går tillväga under fem kommande veckor. Är du sugen anta utmaningen med oss är det fortfarande inte för sent, skicka ett mail till Dajana@f-i-t.se eller kommentera det här inlägget innan imorgon.

Vad är mitt mål med denna utmaning? Om ca fem – sex veckor väntar en fotografering och hur ytligt än det låter, vill jag ha mer väldefinierade muskler (mindre kroppsfett). Kosthållningen är avgörande och därför ska den stramas åt, d.v.s inga onyttigheter och sötsaker i kosten. Tagga gärna era bilder på instagram med ”fitchallengeswe”

Så här ser min start ut! Ni ska självklart få se resultatet efter fem veckor.

 

Inlägget FIT Challenge – imorgon drar vi igång dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
FIT Challenge – imorgon drar vi igång