Annons

Jessica Berguv

Foto Jessica Berguv


Känner på mig att det kommer bli en kanonhelg…eller inte! Att man aldrig lär sig?! Kände att kroppen inte samarbetade riktigt igår. Jag var torr i halsen och hade lite rethosta (hade inte ont i halsen) samt en lätt rinnande näsa. När man märker att en förkylning är på gång, trycker man i sig allt man hittar i skåpen här hemma. Imorse svepte jag te med honung och ingefära och visst kändes det okey emellanåt. Magkänslan sa att jag skulle gå hem och lägg mig efter jobbet, medan huvudet sa, nej min själ, bit ihop och kör 17.4!

Sjävklart var det också en riktigt flåsig workout som slog ut mig totalt. Kände inte riktigt igen mig själv, och kvittot kom nu under kvällen. Jag ligger nerbäddad med 38 graders feber och tyvärr tror jag inte att det kommer sluta där. Man kan alltid hoppas att det går över snabbt. Känns att alla på jobbet förutom jag varit sjuka, så det var väl endast en tidsfråga. 

Imorgon väntar utbildning med Gripen Crossfit och jag vill verkligen inte missa det! Febernedsättande, te med allt möjligt i och sedan är det bara att bita ihop. 

Som det kan gå ibland. Så här i efterhand var det bra att tävlingen i Katrineholm blev inställd, då jag aldrig hade kunnat tävla i det här tillståndet. Nya tag imorgon! Hoppas ni får en betydligt bättre helg i vårsolen. Cao! 

Inlägget Lyssna på kroppen!  dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Lyssna på kroppen!