Annons

My Blomqvist börjar blogga på VOYZ!

my-blomqvist-3

Idag är vi stolta över att presentera vår nya bloggare på VOYZ – My Blomqvist! My är en glad och sprallig 20-årig tjej från västkustens härliga skärgård. Hon älskar mode och att resa jorden runt med sin familj och ser livet som en enda stor upptäcktsfärd med olika milstolpar. På hennes blogg kommer ni att få läsa om allt ifrån hennes vardag med jobb, skola och det stora steget att flytta hemifrån för första gången, till mode och inspiration från de senaste trenderna. Det bästa med My i bloggen är att hon tipsar om alla de typiska sakerna som alla vill läsa om, med sin egen härliga touch. Underbarare tjej får ni leta efter. 

Vem är My?

Jag, vem är jag? Jag är en glad snart 20-årig tjej som älskar livet. Jag befinner sig just nu i en bra period av mitt liv, och med andra ord så har livet inte alltid varit en dans på rosor för mig. Men jag är en väldigt kreativ och engagerad tjej som jobbar hårt för att komma dit jag vill, vilket gör att ingen förutom mig själv kan stoppa mig.  

Berätta om ett mål du har i livet?

Åhh… Här kan jag svaret, haha. Mitt absolut största mål i livet är att alltid få vara lycklig, jag vill bli helt av med min depression och ångest.

voyz-bloggare-my-blomqvist-2

Vad vill du förmedla i din blogg?

Lycka och inspiration. Jag vill inspirera alla med ångest och depression till en att leva en härlig, lycklig och hälsosam livstil. Jag tycker att det är viktigt att lyfta de samhällsproblem vi har idag, och ett utav dom är ju faktiskt ångest.

Vad delar du med dig av i din blogg?

Jag försöker dela med mig av mitt liv så ocensurerat som möjligt. Jag tror faktiskt att jag sticker ut en del i jämförelse med de andra bloggarna på VOYZ på det sättet. Jag kommer tex inte från någon storstad, eller bor i Thailand eller New York. Jag spenderar mycket av min tid utomlands, men jag tillbringar ännu mer tid hemma på västkusten i vårt röda hus med vita knutar på landet. 

voyz-bloggare-my-blomqvist-1

Vad gör du om 10 år? 

Om tio år bor jag med min stora kärlek M i en lägenhet eller i ett hus någonstans i Sverige, jag är färdigutbildad och jobbar antingen med mitt drömyrke eller är tillfälligt mammaledig med min lilla bebis. Dessutom ska vi ha  en liten engelsk Cocker Spaniel som heter Bo. Haha, drömlivet!!!

Du kan bosätta dig i vilken stad som helst i världen, vart bor du och varför?

Just nu vill jag gärna ta mitt pick och pack och dra till New York. Det är en helt fantastisk stad med mycket folk, shopping, god mat och sevärdheter. Mmm, My like!!

Vilket är ditt bästa tips för någon som besöker din stad? 

Att åka ut på havet, äta massor utav någon av våra gourmé-måltider och bada såklart!!!

Annons

Ni hittar My’s härliga blogg här.