Annons

Happn – Nya dejtingappen för bättre matchningar

Tröttnat på tinderdejter som aldrig leder någonstans? Vissa av oss använder tinder för att vi faktiskt vill hitta en partner, helst av allt vår meant-to-be eller liknande. Men många tycker att det är en jäkla röra bland alla matchningar och svårt att bedöma vilka personer man borde satsa på att bjuda ut på dejt. Är du en av dem som letar efter din soulmate och har gått på en miljon tinderdejter utan resultat? Då har vi dejtingappen för dig – Happn. De som dyker upp i flödet i denna app baseras inte på ett visst avstånd som du själv har valt, utan istället att ni har ”gått förbi” varandra på stan. De personer som du har ”cross paths” med många gånger prioriteras också i ditt flöde och hamnar längst upp, helt genialiskt. Precis som i ditt facebookflöde lär sig alltså denna app vilka personer du integrerar (stöter på) med mest och dessa dyker upp högst upp, tillsammans med dem du allra senast gick förbi på stan.

Varför är Happn bättre än Tinder?

Har du gått förbi en person 45 gånger har ni antagligen en ganska liknande livstil, bor eller jobbar i närheten av varandra och har om du har tur även gemensamma intressen. Personerna som dyker upp på Happn är alltså med större sannolikhet mer lika dig en de du ser på tinder där appen endast har avståndet att gå på. En härlig matchning kan ju vara en förbipasserande turist som aldrig någonsin kommer att vara i närheten av dig eller ditt liv igen. Att bli kär i en person från Happn istället för Tinder är även mindre meckigt om du har tur. Brukar ni röra er i samma kvarter blir det antagligen enklare att svänga förbi varandra än om ni bor på olika sidor av stan, och varje gång ni ska ses blir till ett mindre projekt.

Hur gör man för att lyckas på Happn?

För att ge våra kära VOYZ-läsare den bästa Happn-upplevelsen har vi självklart tagit fram lite statistik för när du lyckas bäst på Happn. Det finns nämligen studier på vilka tidpunkter det är mest strategiskt att vara aktiv.

Annons
  • Chansen för napp är störst på söndagar kl 19, då flest användare är aktiva den tidpunkten.
  • Näst bäst chans är enligt statistiken alla andra dagar i veckan runt kl 22.
  • ”Kvart-tre-raggen” är dock lite kluriga att få till med denna app då aktiviteten är som allra lägst den tiden, så är du ute efter ett one-night-stand efter krogen bör du komplettera med Tinder.
  • Gillar du att den andra personen tar första steget och är ute efter killar bör du vara aktiv runt kl 13 eller kl 22, då skickar killar nämligen mest charms.
  • Är du däremot ute efter tjejer och inte bryr dig om vem som tar första steget bör du vara aktiv runt kl 20, för då chattar det kvinnliga könet som mest.

Därför minskar även Happn din ångest

En otroligt ångestframkallande grej med tinder är ju när ens meant-to-be dyker upp som man antagligen skulle leva ett otroligt långt och lyckligt liv med, men i all hast råkar man swipa nej på hen. Den ångesten när man inser att man precis gått miste om sin livspartner är inte rolig. Om man inte har tinder plus då eftersom att man där kan ångra sitt beslut och göra om och göra rätt. Denna tråkiga händelse uppstår dock aldrig på Happn, där är det nämligen fritt fram att ångra sig. Himla trevliga av sig de filurerna som skapade denna dejtingapp. Prova, eller ångra dig för alltid! (OBS, gäller endast singlar. Vi på VOYZ står ej bakom otrohetsaffärer).