Annons

Efter två jobbiga dagar var det otroligt skönt att plöja 8 km i rätt bra tempo igår kväll. Jag lyckades sova några timmar innan jag begav mig ut runt 21.00-tiden, för övrigt bästa tidpunkten för löpning, enligt mig. Det finns inget som är så rogivande som en lång löptur! Även skön sovmorgon i morse, följt av promenad och långt träningspass på Gripen. Vi kikar sjävklart på ishockeyn och ska strax äta grillad laxfilé, mums. 

Vill egentligen tipsa er om lite gotte som jag länge velat provat och ÄNTLIGEN fått tag på! Delicatobollar utan tillsatt socker! Ja, ni läste rätt! Chokladbollarna smakar exakt lika gott som vanliga. Så många som har pratat om dessa bollar i min omgivning och äntligen har även jag njutit av dem. Jag hittade de på Ica Maxi. 

Chokladbollarna är sötade med sötningsmedel och innehåller ca 170 kcal/boll. You gotta try them! 

Inlägget Delicatobollar utan tillsatt socker  dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Delicatobollar utan tillsatt socker