Annons

Åh vad jag älskar att tävla och speciellt med min Matilda! Vi gjorde det igen, en riktigt bra tävling med bra prestationer i alla åtta workouts. Våra placeringarna blev, 1:a, 2:a, 2:a, 5:a, 3:a, 1:a, 1:a och 3:a. Det gav oss totalt en fin andra plats i May Challenge, grymt rolig och utmanande tävling. Vi fick verkligen sättas på prov i allting inom crossfit. Arrangörerna slog till med barmuscleups i finalen och vi fixade alla tolv stycken och i det momentet avgjordes också tävlingen. Vi hade varit tvunga att vinna finalen eller att de som låg etta, var tvungna att komma trea. Nu blev det inte så men det gör absolut ingenting, tjejerna som kammande hem guldpengen var superbra. Vi är otroligt nöjda med vår insats och vi gav allting vi hade i finalen. Våra tre vinstevent var rent ut sagt fenomenala! Våra gameplan var helt klart bäst och vi dominerade de eventet fullkomligt. Kan knappt förstå att jag lyckades leverera så här bra efter en veckas sjukdom och frånvaro av träning. Programmeringen som min coach Daniel gjort har hjälpt mig så sjukt mycket att jag inte kan beskriva det för er. Jag lekte med mina butterfly chest2bar idag och kunde lätt göra 16 unbroken, och hade kunnat hålla på i tio repetitioner till, dock hade vi en gameplan som vi skulle hålla oss till. Vi vann ju eventet! Min benstyrka har utvecklats ett snäpp också, mina pistoler (enbensknäböj) gick undan vill jag lova (kommer klipp på instagram). Jag är så himla nöjd, jag vet…man ska inte visa det för mycket i vårt mellanmjölksland. But who cares? Not me! Jag svävar lite på moln efter tävlingen, go känsla och glädjerus i hela kroppen.

Jag älskar crossfit och kommer tävla ännu mer! Den här sporten ger mig så mycket glädje vilket ni kan se bland bilderna. Crossfit har definitivt ersatt tomrummet efter handbollen, själva tävlingsmomentet. Jag föredrar att tävla i team, laganda är så viktigt för mig.

Team Lars-Börje tackar ödmjukt för ert stöd. Vi är så glada och tacksamma över alla era fina hälsningar. Det värmer något otroligt. Och tack till att alla som var på plats och hejjade på oss, tro mig, peppandet gav oss energi! Vi vill även tacka Crossfit Malmö och Behrmann Competition Support för det fina arrangemanget. Roliga och utmanande event, tufft motstånd och där alla crossfitmomemt sattes på prov. Exakt som det ska vara! Tack igen <3

Inlägget Silverpeng till Team Lars-Börje!  dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Silverpeng till Team Lars-Börje!