Annons


Team Lars-Börje är och tävlar i ännu en crossfittävling, så kul att rocka ihop! Halva tävlingen är gjord och vi ligger på en fin andra plats inför morgondagens workouts som är lite tuffare än dagens fyra. 

Vi inledde starkt med att vinna första eventet och sedan tog vi två andra placeringar på raken. Vi har gjort allt från att springa 250 m sprints till tunga olympiska lyft, där jag var millimeter från att tangera mitt personbästa på 65 kg. Är trots allt superglad för 62,5 kg med tanke på att jag inte tränat på en vecka. Sista eventet tappade vi lite och hamnade på en femteplats. Alla atleter är så duktiga och man har verkligen inte råd för minsta lilla misstag, det straffar sig direkt. Vi föredrar dessa tjata tävlingar där vi måste pressa oss själva extremt mycket för att prestera på topp. Precis så som det ska vara! 

Jag fullkomligt älskar att tävla med Matilda, vi är som en maskin ihop. Ni ska bara veta våra små ritualer vi har inför och under tävling ha ha ha. Vi kompletterar varandra väl och vi har så jädrans roligt ihop! Imorgon ska vi fortsätta med det!

Jag trodde aldrig att jag skulle hinna se SM-finalerna i handboll. Lyckligtvis visades damfinalen i boxen så jag kikade under uppvärmingen. Inte nog med det, jag hann till arenan för att se herrarnas mindre spännande final. Takmontage har alltid loge vid sådana här evenemang, det tackar vi min fina make för! Stort grattis till fantastiska H65 Höör som äntligen vann över Sävehof! Och som de gjorde det, bästa laget från start till slutsignal! Det kändes som det var igår som jag var med laget som gick upp i elitserien. Många fina minnen. Grattis igen, välförtjänt!

Om ni inte har något speciellt för er imorgon, kom gärna och hejja fram oss på Crossfit Malmö (Lundavägen 60). Våra heat är 10:06, 11:22 och 13:15 och finalerna är mellan 13:48-14:35. Hoppas vi ses! 

Inlägget Uppdate från tävlingsdag 1  dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Uppdate från tävlingsdag 1