Annons

Bästa helgen på länge! Tack alla som tog sig tid att gratta mig under min födelsedag. Jag blev rejält uppvaktad av familj och vänner, så glad över alla fina människor som jag har i mitt liv. Ni betyder otroligt mycket för mig, tack för att ni kom och förgyllade min födelsedag.


Ikväll har vi avnjutit en god middag hos syrran och Johannes. Runt niotiden begav jag mig ut på en riktigt bra löptur. Ni vet när varenda löpsteg känns lätt, andningen är behaglig och man kan springa hur länge som helst? Just så kändes det ikväll!  

Veckans planer

Back to work idag. Solen skiner och idrottsundervisningen sker utomhus. Dags att börja med friidrott samt förbereda eleverna för idrottsdagarna i början av juni. En PT-timme inbokad på lördag, samt att jag måste boka in flera kunder under maj. Imorgon firar vi Esther (Johans brorsdotter) och Martin (Johans bror) som fyller år. På fredag väntar sent födelsedagsfirande tillsammans med Johanna och Johan. Ska bli så mysigt!

Veckans bästa 

På lördag väntar en hel dag med behandlingar, tjejsnack och lite vin. Min vännina Therese har bjudit in till ”Botoxfest”, ha ha ha, jag vet att det låter knas but we love botox! Henrik som jobbar på Höllvikens Skönhetsvård, som jag går till i vanliga fall, bor granne med Therese och istället för att vi tjejer åker till kliniken, gästar han vår tjejfest. Henrik är specialistläkare med mångårig kirurgisk erfarenhet.  Han är även certifierad av Estetiska Injektionsrådet och certifierad Restylanebehandlare. Med andra ord är vi i goda händer. Jag går enbart till honom och varit supernöjd varje gång. Det är lite sch sch med botox men ändå är det otroligt många som gör det. Jag älskar det! 

Veckans måste 

Trädgårdsarbetet tar aldrig slut, några rabatter ska fixas med täckbark på baksidan. Så fräsch baksidan blev efter att Johan tvättade rent plattorna med högtryckstvätten. 

Veckans sämsta 

Jag är rätt avundsjuk på Johan som ska till Tyskland för att se ishockey-VM under helgen. Inget vidare att vara hemma själv, bland det värsta jag vet…

Veckans träning 

Träningen känns otroligt bra! Kroppen svarar bra på programmeringen och snart börjar det dra ihop sig till tävling. 3,5 vecka kvar till May Challenge tillsammans med min bästa teamie Matilda. 

Inlägget V.18  dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
V.18