Annons

Veckans planer

Endast fem veckor till semestern! Pulsen stiger ännu mer på jobbet och ju närmare vi kommer skolavslutningen inser jag hur mycket jag kommer sakna våra nior som går ut. Det kommer bli tomt utan dem och nästa år går mina åttor ut. Jag längtar inte efter det ögonblicket, det lär bli tungt!

Ny vecka, eller tjae, vi befinner oss redan i mitten av den och för en gångsskull är jag inte uppbokad till bristningsgränsen. Igår hade vi Stoffe & Natalie på besök med deras lille Ebbe. Menyn gick hem hos lillkillen som bland annat mumsade i sig avokadosoppan och allt annat som serverades. Så mysigt med tisdagsmiddag med vänner. 

Det som väntar under veckan är finlir av planeringen av idrottsdagarna och resterande lektionsplaneringar för det här läsåret. Nya klienter på ingång och lite mer arbete väntar på den fronten, dock endast ett klientmöte inbokat på söndag. Jobb på Gripen väntar imorgon och lördag.

Veckans bästa 

Middag, semi-final i handboll med min bästa Michelle väntar på fredag! Satan i gatan, vad jag har saknat denna underbara människa! Vi har så mycket att prata om och ta igen. Längtar efter att sätta mig i bilen, sätta på sköna beats, komma in i den här härliga ”fredagskänslan” och köra till Ystad. 

Veckans måste 

Massor av klientarbete ska göras och skickas ut, men innan dess behövs lite korrigeringar. Tvätthögen bara växer här hemma, och jag låtsas att den inte existerar ha ha ha. Att något så enkelt kan vara så himla tråkigt att påbörja.

Veckans sämsta 

De senaste dagarna har jag varit rätt bitter! Min kära make åkte idag till världens absolut bästa plats på denna jord, nämligen New York. Affärsresa med deras leverantör och tro mig när jag säger att jag har provat med precis allt för att på något sätt få åka med. Men icke. En av mina högsta drömmar är att få äga en liten lägenhet på Manhattan eller eventuellt ett litet sommarhus i Key West. Så veckans sämsta är helt klart att jag är kvar i kalla Sverige medan min man befinner sig i min favoritstad. Nä, jag är inte bitter….

Veckans träning

God damn it, vad starkare min ben har blivit! Min coachs programming ger resultat, minst sagt! Det pågår tufft arbete dagarna ut och in, inne i mitt gym här hemma ska ni veta. Jag kämpar som bara den och strävar högre för varje dag som går. Imorgon väntar dubbla träningspass och jag är taggad till tusen! På fredag beger jag mig ut för recoverylöpning i ca 45 min men i vanliga fall springer jag lördagar. I och med att jag ska till Ystad på fredag, måste jag ändra i träningsschemat. Ingen träning tas bort, det gäller att planera! Under helgen ska två träningspass avverkas. 

Inlägget V.20 dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
V.20