Annons

Känns som om sommaren är här och enligt prognosen ser det överraskande soligt kommande vecka, det tackar vi för! Jag har laddat batterierna ordentligt idag med trädgårdhäng och lite reseplanering. Ingen träning idag, endast promenader och min kropp tackar och bugar för det! 

Endast tre arbetsdagar väntar, inklusive arbete under kvällstid tisdag samt torsdagkväll på Gripen. Ser fram emot BBQ och spelkväll med vänner hemma hos oss imorgon. Ondagkväll firar vi min vän Åsa som har blivit ett år klokare, med tjejmiddag inne i Malmö. 

Veckans bästa 

Äntligen, äntligen ska jag och min beast teamie Matilda tävla till helgen under May Challenge. Senast vi tävlade i crossfit, kammade vi hem guldpengen. Ny tävling, nya motståndare, nya workouts men samma pannben och inställning. Vi ska kliva in i boxen och ha så himla kul! 

Veckans måste 

Poolen är målad, dags att fixa det sista i trädgården, så i veckan tar vi ett ryck (lilla tiden som finns). I början av juni är det tanken att plaska i poolen. I veckan ska vi dessutom ta ett beslut angående en resa i juni. I så fall blir det inte U21-EM i Polen utan en betydligt längre sådan, till mitt favoritresemål. Gissa vart? 

Veckans sämsta 

Att vartenda dag är fullbokat till bristningsgränsen. Inte den bästa uppladdningen inför tävlingen, därför bör jag klämma in en massage. 

Veckans träning 

Inleder veckan med att vila helt och hållet. Jag sträckte mig i nacken igår och vill inte riskera att bli sämre. På tisdag gästtränar vi återigen på Crossfit Sydkusten, ska bli kul! På onsdag väntar massor av skills på Gripen och på torsdag blir det recoverylöpning. Dagen innan tävling ska jag endast lyfta lite lätt hemma. Jag föredrar att träna dagen innan tävling, den mest optimala uppladdningen för mig. 

I skrivande stund är vi på väg hem från födelsedagsfirande i Dalby. Johans pappa och min pappa fyller båda år imorgon. Vilket sammanträffande! Det bjöds på grillat i strålande solsken. 

Kvällens outfit //Blus & skor köpta i USA// Kjol MQ// Väska Dior// Armband Dyberg Kern & Tony Burch// Klocka Daniel Wellington// Solglasögon Carrera// 

Inlägget V.21 dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
V.21