Annons


Veckans planer

Jag kan andas ut för några sekunder. Veckan rivstartade med jobb mellan 08:00-23:30. Klev innanför dörren runt midnatt efter två klientmöten i Blekinge i måndags. Igår hann jag i alla fall vila en stund innan nästa klientmöte, och även då klev jag innanför dörren runt 22:30. Imorgon och på fredag väntar idrottsdagar som jag anordnar, och nu är läget under kontroll, allting är förberett! Förutom lite fakturor som ska skickas iväg ikväll, ska jag även köra ett ordentligt träningspass hemma i vårt älskade gym. Två vildagar var precis vad min kropp behövde efter helgens fantatiska tävling!

Imorgon ska jag återigen ner till Ystad, och inte för att kolla på handboll utan för att hålla i ett träningspass för damerna som i år tog klivet upp till div 1. Försäsongsträning med bl.a löpskola och grundläggande fysik för handbollspelare väntar damerna. Ska bli kul! 

Veckans bästa 

På söndag vankas avslutningsbankett tillsammans med skol-If. Alla föreningsledare inom Malmö Stad kommer denna afton, där vi bjuds på middag av Skånes Skolidrottsförbund. Det lär även dansas en hel del. Några stipendium ska delas ut, och jag håller tummarna för att någon av mina ledare får det stora och åtråvärda stipendiet. 

Veckans måste

Då är det dags att sammanställa allting vi har gjort inom idrott och hälsa, och sedan sätta betyg på det. Jag ska gräva ner mig i min bubbla under helgen (och de två röda dagarna nästa vecka) och det kommer ta tid, som vanligt. Nästa vecka väntar sedan betygssamtal med varenda elev jag har. Efter dessa samtal med mina 200 elever vill jag inte öppna munnen dagarna efter om inte nödvändigt. Den stressigaste tiden för oss lärare är just nu, men snart så checkar vi ut för det här läsåret. 

Veckans sämsta 

Sömnen är lite lidande och kommer att vara det under veckan. Jag är annars extremt noga med min sömn, och på lördag ska jag minsann sova ut ordentligt. 

Veckans träning 

Under veckan tränar jag lite vad jag vill men nästa vecka ska programmeringen följas till punkt och pricka igen. Vi har köpt en spinningcykel till vårt gym, nu fattas endast en roddmaskin. Kul att kunna variera mig mellan löpning och cykel när de kommer till cardio. Jag vilade mig igår och i måndags, så nu väntar träning resten av veckan och en timmes massage, ska bli så skönt även om det är ”skön-ont”. Något som glädjer mig, är att Johan har köpt sommarkortet på Gripen Crossfit. Nu kan vi träna ännu mer ihop, yeaaah! 

Inlägget V.22 dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
V.22