Annons

Den gångna veckan har varit full av roligheter! Helgen har varit minst sagt hektisk! Från att jag körde hem från jobb i fredags, fram till 19.00 idag, har jag varit igång non-stop! Fyra träningspass, ett klientmöte, några timmars trädgårdsarbete, middag på Havsbryggan i fredags med vänner, en heldag med tjejkompisar igår och bakning och förberedelse inför Johannas babyshower som ägde rum idag. Tro det eller ej, men jag hann klämma in en timmes läsning i solsken efter mitt andra träningspass igår. 

Tidigare i veckan firade vi Esthers och Martins födelsedagar i Lund. Första trädgårdsminglet för i år. Som jag längtar efter sommaren! 

gksjgksfjgkfjgafldg

Nu är jag heeelt slut, dags att släcka för idag och köra järnet återigen imorgon. Natti, natti!

Inlägget Veckan i snapshots dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Veckan i snapshots