Annons

God dag kära läsare. Ledsen för dåligt uppdaterande under veckan, alldeles för mycket på tallriken och även om jag har tusen saker inbokade under maj samt att jobbet kräver växel sex, lovar jag att bättra mig. Har så mycket att blogga om!

Any way, vaknade upp tidigt idag och tog mig en riktigt skön löptur runtom Höllviken. Så mycket energi jag får av att vistas i solen, fantastiskt härligt! Jag har hunnit med en PT-timme med en klient och dessutom ett till träningspass. Maken är i Köln och kollar ishockey-VM och då blir det mer egentid än vanligt. Snart ska jag bege till Thessan för lite tjejhäng hela dagen. Ser fram emot att sitta i solen och snicksnacka med tjejerna, ja just det…och äntligen lite botox!

Ni har väl inte missat att Enkelt Never Satisfied vann årets stjärnföretagare i Trelleborg? Wow, säger jag bara! En ära att vara ansiktet utåt för deras sjukt snygga klädmärke. Har ni sett den nya kollektionen? Mer är dessutom på ingång, så håll utkik på deras hemsida!

Nu har nedräkning till semestern börjat på allvar! 29 arbetsdagar kvar och därefter checkar jag ut i 7,5 vecka! Jag längtar efter sommar och sol, plask i poolen, sena sommarkvällar i trädgården, långa promenader, sovmorgon, grillkvällar, att umgås med nära och kära och massor av träning.

Inlägget Yes, I´m still here…. dök först upp på Dajana Börjesson.

Annons

Länk till blogg:
Yes, I´m still here….