Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Underbara lördag utan några måsten. Jag somnade på soffan 22:00 igår, det har inte hänt på flera år! Vaknade utvilad och pigg 10:30 och dagen har mestadels gått åt trädgårdsarbete. Snart, snart är det dags för ett dopp i vår magiska pool. 

Att fylla 65 kubik tar sin tid om man använder en slang, ha ha ha. Gick lite snabbare när vi la till en slang, och nu fylls poolen vilken sekund som helst. Vi är supernöjda med den vita färgen, och vattnet får den gröna nyans som vi önskade. Pooler utomlands är oftast vita, vilket faller  oss mer i smak. 

Annons

Precis som förra året, kommer vi att ha ett hejdundrans poolparty i juli! Woop Woop! 

Inlägget Pooltime dök först upp på Dajana Börjesson.

Länk till blogg:
Pooltime

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.