Annons

Vi vet hur man äter middag. Eller mest Pia. Det var hon som kom på vad vi skulle äta och hon som lagade maten. Matgeni den där. Ibland har man flyt i livet. Som när man råkar bli roomie med en som är världsbäst på att laga mat. Medan Pia lagade världens godaste rödbetshummus var jag och och Emma trevliga och drack vin. Någon måste ju göra det också om det ska bli en riktig mysmiddag.

Idag ska jag iväg på lite fotouppdrag. Folk har ju fått för sig att jag är fotograf så de bokar in mig på sånt. Jag brukar förklara att jag inte är bra på att fota utan bra på att fixa bilderna fina i photoshop i efterhand men det är sällan folk kommer ihåg det. Orden låter ju lite lika så det är väl lätt att blanda ihop kanske. Varje gång en fotograf är i närheten ska folk hålla på och säga saker som ”Nikilina, det här är X, hen är också fotograf!!”. Sedan lämnar personen oss med någon typ av tanke om att den har hjälpt oss att få igång en diskussion om vårt gemensamma fotointresse. Om jag inte är på humör att förklara att jag är en photoshopper och ingen photographer brukar jag försöka ta mig därifrån så fort som möjligt. Helst innan personen börjar diskutera kamerainställningar eller objektiv med mig. Kör alltid på autoinställningen. Så har liksom inte så mycket att bidra med i den diskussionen.

Inlägget Vi vet hur man äter middag dök först upp på Nikilina Forsén.

Annons

Länk till blogg:
Vi vet hur man äter middag