Nathalie Tegelstam börjar blogga på VOYZ.se

Idag är vi stolta över att presentera en ny bloggare på VOYZ – Nathalie Tegelstam! Denna otroligt härliga och spralliga tjej från Nynäshamn är helt fylld av positiv energi, grymma modetips och andra spännande tankar och funderingar som hon mer en gärna delar med sig av i bloggen! Det märks verkligen att Nathalie brinner för foto, skrivande och sociala medier då denna tjej verkligen är grym på att inspirera andra!

Vem är Nathalie?

Jag är en tjej som är bosatt i Nynäshamn, en liten stad söder om Stockholm. Jag brinner för mode och älskar därför att shoppa (men jag menar, vem gör inte de? ;) ) Jag har även ett stort intresse för foto och sociala medier, därav älskar jag att inspirera andra! På fritiden spenderar jag min tid med pojkvännen, kompisar samt familjen eller så tränar jag. Utöver fritiden så jobbar jag som badvakt, är även simlärarassistent och vattengympaintroduktör, men ska strax gå en simlärarutbildning så jag blir simlärare vilket jag tycker är sjukt kul! Du ser mig oftast med ett leende på läpparna och jag försöker alltid vara glad och positiv. 

Vad vill du förmedla i din blogg?

Jag vill inspirera massor, eftersom jag älskar att vara kreativ. 

Vad delar du med dig av i din blogg?

I min blogg får man först och främst läsa mycket om mitt liv men även en del mode, inredning, träning och hälsa samt ta del av massor med kärlek! Jag gillar även att skriva, så jag kanske lägger upp några djupare texter om något som ligger mig varmt om hjärtat då och då. 

Vad gör du om 10 år? 

Jag hoppas verkligen att jag har köpt en lägenhet med min kärlek och att vi har ett barn tillsammans. Vill även ha rest en hel del vilket jag älskar (känslan när man upptäcker nya ställen i världen är obeskrivlig).

Du kan bosätta dig i vilket land som helst i världen, vart bor du och varför?

Helt ärligt så trivs jag i Nynäshamn och Sverige, bortsett från den kalla vintern. Så fick jag välja skulle jag inte tveka en sekund på att flytta till ett varmt land. Det skulle tillexempel inte vara helt fel att bo i en bungalow ute i det turkosa vattnet i Bora Bora, haha, men det är kanske för mycket begärt…

Vilket är ditt bästa tips för någon som besöker Nynäshamn? 

Det är en väldigt liten stad, så finns inte sådär jättemycket att göra, men de små sakerna som finns är otroligt mysiga. Så som att ta en promenad runt Ringvägen en solig dag, äta en glass i hamnen från hamnbodarna (ett måste) och vill man dricka med sina kompisar finns både Freja, Flötet och Kroken i hamnen. Stämningen där på sommaren är magisk och helt underbar. Vill man äta en sjukt god hamburgare så tveka inte en sekund, utan gå direkt till Bar and Burgers ;)

Annons

Läs Nathalies blogg här!