Let the world hear your VOYZ!

5 appar för en roligare flygresa

5 appar för en roligare flygresa
8 december, 2019 VOYZ
In Multimedia, Nöje, Resor, VOYZ-nyheter
5 appar för en roligare flygresa

Vi listar 5 appar för en roligare flygresa

Att flyga är jobbigt för många då man lider av flygrädsla eller bara tycker det är trist att sitta i ett flygplan, därför har vi tagit fram 5 appar för en roligare flygresa. Med dessa appar så kommer flygresan gå snabbare, vara roligare och du kommer gå av flygplanet mer avslappnad och även mer påläst om du så vill!

1. Spotify

Spotify är en av de mest nedladdade apparna (i appstore) och något som många människor använder många timmar varje dag. Dock kräver Spotify att man har någon typ av internetuppkoppling för att kunna spela musiken, fast du kan lyssna genom att ladda ner de spellistor som du vill lyssna på utan internetuppkoppling. Då lagras spellistorna direkt på din telefon och du kan lyssna på spellistorna i telefon när du har satt din telefon i flygplansläge.

Ladda ner Spotify

2. Sanvello

Flygrädsla är något som skrämmer många från att resa och ta sig till nya platser, ibland måste man dock flyga och då kan man behöva hjälp att stressa ner. Där kommer appen Sanvello till stor hjälp, då det är en app som hjälper med stress, ångest och depression.

Ladda ner Sanvello

3. Stack – Mobilspel

Det finns en uppsjö av mobilspel som toppar topplistorna, ett om sticker ut som passar många som kanske inte vanligtvist spelar mobilspel är Stack. Ett enkelt mobilspel som passar perfekt på en flygresa.

Ladda ner Stack

4. Inflighto

Inflighto är en app som behöver Wifi på flygplanet (som t ex Norwegian erbjuder). Denna app är utvecklad av flygplansingenjörer där du kan följa väderrapporter, se andra flygplan, följa det flyg du flyger och även chatta med medpassagerare direkt i appen.

Ladda ner Inflighto

5. FluentU

Att lära sig ett nytt språk är en dröm för många, fast det är ofta tidskrävande och man måste fokusera för att verkligen utveckla för att lära sig ett nytt språk. Låter som något som passar perfekt under en flygresa, ladda ner FluentU och bli flerspråkig under din nästa flygresa!

Ladda ner FluentU

Mer nyheter om Flyg:

8 saker du inte visst om flyg

6 saker att göra när du väntar på en flygplats