Let the world hear your VOYZ!

5 bästa apparna för förfesten

5 bästa apparna för förfesten
9 april, 2016 Nikilina Forsén

Här är de 5 bästa party-apparna för förfesten!

Lördagskväll och det börjar bli dags för många att bege sig mot förfesten. Bättre stämningshöjare än dessa roliga party-appar får man leta efter. Ta en titt nedan och ladda ner dem till era mobiler direkt!

1. Peklek

voyz-partyapp-1

Denna roliga lek går ut på att gissa vem av deltagarna som är den ”skyldige” till olika påståenden. Ett påstående slumpas fram och deltagarna ska peka på den personen de tycker det passar bäst in på. Hur väl känner du egentligen dina vänner?

2. Sanning eller konsekvens

voyz-partyapp-2

Detta är spelet där du lär känna dina vänner på riktigt. Har du alltid velat veta hur det vore att kyssa din vän? Eller undrat vad någon tänker om dig? Det är nu du kan få reda på sanningen!

3. SMS Roulette

voyz-partyapp-3

Ingen har väl missat den fantastiskt roliga leken SMS Roulette? Perfekt för förfesten!

4. Ölspelet

voyz-partyapp-4

Detta spel är det klassiska partyspelet, superenkelt att spela och bästa stämningshöjaren på en förfest. I denna app finns två olika regeluppsättningar, så det är bara att välja vilken som passar en bäst!

5. What if…

voyz-partyapp-5

Detta är ett frågespel där du svarar ja eller nej på vanliga, personliga, utmanande och galna frågor och omedelbart ser hur andra pelare har svarat. Ex på fråga; ”Tänk om… du kunde utöka din livslängd med 20 friska år. Men du trampar på en legobit varje dag när du minst anar det. Vad säger du?”

Har du en grym affärsidé men tycker eget företag låter komplicerat? Fakturera utan företag med Pay2me – testa här.

 

Comment (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*