Let the world hear your VOYZ!

5 saker alla bör göra denna vecka

5 saker alla bör göra denna vecka
4 april, 2016 Nikilina Forsén

Dessa saker bör alla få gjort denna vecka!

Nya vecka och nya möjligheter. Våra absolut viktigaste prioriteringar som alltid finns med i bakhuvudet men som inte har någon deadline, brukar tyvärr vara de som inte hinns med och läggs åt sidan. Här listar vi 5 viktiga prioriteringar i de flestas liv som alla bör sätta upp på sin ”att-göra-lista” nu direkt.

1.  Umgås med dina nära och kära

voyz-umgas

Vi fastnar ofta i arbete eller studier och blir så uppslukade i all stress så att vi glömmer att göra utrymme för att spendera tid med våra närmaste. Planera in när under denna vecka du ska umgås med vänner och familj.

2. Träna

voyz-traning

För många är detta redan en del av vardagen, men för andra är det svårt att hitta tid och motivation för träningen. Börja i liten skala och trappa sedan upp. När du väl fått in en rutin är det enklare att hitta tiden. Planera in minst 1 träningspass denna vecka.

3. Rensa din garderob

voyz-garderob

Våren är här och dags att rensa ut garderoben och kanske fylla på med lite nya plagg. Mångas garderober svämmar över såhär års och får du struktur på den kommer din vardag bli åtminstone lite enklare. Gör detta i veckan.

4. Din hälsa

voyz-halsa

Denna vecka ska du boka tider hos alla eventuella personer som kan förbättra din hälsa. Det där tandläkarbesöket du dragit ut på att boka, optikern, husläkaren, listan kan göras lång. Inget är viktigare än god hälsa.

5. Organisera ditt digitala liv

voyz-digitalt

Gå igenom gamla email, rensa mobilen på appar och strukturera upp mapparna på datorn. Radera allt onödigt organisera upp. Radera allt onödigt och säkerhetskopiera allt viktigt.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*