Let the world hear your VOYZ!

8 tips på hur du lyckas med ett coctailparty 

8 tips på hur du lyckas med ett coctailparty 
30 oktober, 2016 VOYZ

Gårdagen var fabulous! Cocktails, tjejer, lek och massor av skratt. Det kan aldrig bli fel. Som värdinna gick jag verkligen all in med förberedelserna och jag upplevde att tjejerna uppskattade det. Jag fullkomligt älskar tillställningar med dresscode och alla tjejer var uppklädda från topp till tå. Coctailklänningar och high heels! 

Vi blandade goda drinkar och alla blev förvånandsvärt goda. Ni vet att jag inte är särskilt förtjust i alkohol och dricker väldigt sällan. Igår var det annorlunda. Drinkarna smakade som saft och medan vi chittchattade och lekte slank det snabbt ner några stycken. Gott! 

Jag hade även förberett varsin goodiebag till tjejerna. Hur fina blev inte dem? I goodiebagen låg ett rosa doftljus och ett läppglans från Victoria Secret. 

Ska du anordna en fest? Följande tips hjälper dig till en lyckad tillställning. 

  1. ”Tema” never gets old! Du vill att dina gäster känner sig snygga för kvällen. Ibland räcker det med en detalj, t.ex. ett rött plagg/rött läppstift etc. 
  2. Bestäm dig för 2-3 olika drinkar och se till att tillbehören räcker natten lång. 
  3. Snacks är viktigt! Bjud på annat än bara chips och godis. Varför inte ett fräscht frukt- och grönsaksfat? Eller enkla snittar innehållandes kallrökt lax, Philadelphia, pepparrot och ruccola? 
  4. Bjud alltid dina gäster på en god välkomstdrink, det ska vara lättdrucket! Starten på kvällen sätter ribban för resten av festen. 
  5. En förberedd lek är aldrig fel, speciellt om inte alla i sällskapet känner varandra. Låt gästerna mingla en stund innan leken börjar.
  6. Glöm inte musiken! Gör en playlist innan och låt även gästerna lägga till låtar. 
  7. Duka upp snyggt och tänd ljus. Det är viktigt med feststämning att gästerna får lite av en ”wow”- känsla när de stiger in 
  8. Goodiebags är uppskattat! Du höjer ribban på din fest rejält. Se till att innehållet matchar dina gäster. Pricken över i:et! 

Hoppas dessa tips hjälper dig en bit på vägen till en hejdundrans fest!