Let the world hear your VOYZ!

Bort med all negativ energi! 

Bort med all negativ energi! 
1 november, 2016 VOYZ

Sociala medier är ett kraftfullt redskap för att nå ut till människor idag. Vi är alla mer eller mindre påverkade av det, vare sig vi vill det eller inte. Instagram och Facebook är två av de mest populära forumen där vi både delar med oss av våra liv och tar del av andras. Det i sig är häftigt! Jag får ta del av mina vänners och familjs vardag trots att vi inte ses eller hörs varje dag.

Det finns också en baksida med med synas offentligt på det viset. Människor tar sig friheten att kommentera andra människors sätt att leva, många gånger positivt (så som det borde vara) men tyvärr negativt också. Sådant förstår jag mig inte på? Det kan vara både ”face to face” men också via sociala medier. Vad vill människor med negativa kommentarer uppnå? Vad är syftet? Om ingen frågar efter dennes negativa åsikt eller kommentar, varför delar denne med sig överhuvudtaget? Kan inte människor bara vara schyssta, vänliga, hylla varandra, berömma och framför allt glädjas åt andras framgång?

Att synas i det offentliga rummet är allt annat än lätt. Jag har än så länge blivit skonad från sånt här på bloggen och instagram (även om det ibland trillar in en märklig kommentar på Instagram), men tyvärr får jag emellanåt höra negativa saker från s.k vänner eller egentligen är de bekanta eftersom vänner inte behandlar varandra på det viset. Jag har lärt mig att ignorera det, skratta åt det men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att den människan vill mig inte särskilt väl.

Tänk att en sådan sak som att ta en ”selfie” efter ett träningspass kan få andra att spy negativa kommentarer. Att det kan vara så provocerande för andra är obegripligt för mig. Vi lever alla olika liv men det gör mig inte till en sämre människa om jag tar en eller sjuttio selfies om dagen. Jag skulle vilja hälsa till de personer som ”störs” sig på andras sätt att vara  osv. Mind your own business! Om det får mig att vara ”ytlig” so be it! Jag är en offentlig person med företag, instagram, blogg osv. Att synas är en del av den branschen och jag älskar det (läs), jaaaag äääälskar deeeet! Problem med det? Följ inte mig eller de människor du stör dig på via sociala medier, simple as that. Håll din negativa energi och kommentarer för dig själv.

Jag önskar helt enkelt att människor kunde vara lite mer snälla och glädjas åt andras framgångar.

Jag vill avslutningsvis hylla alla bloggare som inspirerar dagarna ut och in. Ni gör er egen grej, go for it! Ni lägger massvis med tid och möda för att inspirera andra och ni förtjänar supermycket cred! Ta tusen selfies och videos om det nu skulle vara så, jag älskar när människor bjuder på sig själv. Sprid glädje och kärlek och bort med all negativ energi.

Peace out ❤️

 

Foto Jessica Berguv

Foto Jessica Berguv