Let the world hear your VOYZ!

Europas bästa nyårsfiranden 2016

Europas bästa nyårsfiranden 2016
25 december, 2016 Frida Sunnerskog

Tips på Europas bästa nyårsfiranden 2016

new-year-2

De flesta av er njuter antagligen till fullo av julfirandet som ni planerat så fint i år. Men hur ser det ut med nyår? Blir det party hos grannen igen med samma folk som sist eller känner du att det är dags för en ny upplevelse detta nyår? Självklart kan man drömma sig bort till exotiska platser där nyår på stranden är en självklarhet. Tyvärr så tillåter inte allas plånbok detta efter all julshopping, så jag har istället valt att tipsa om fyra resmål att fira nyår på som inte behöver kosta skjortan. För alla er som inte blivit bjudna på något nyårspartaj, boka en weekend till någon av dessa städer!

Edinburgh

new-year3

Edinburgh är det ultimata valet för dig som inte kan få nog av nyårsfirande. Ni har säkert hört tidigare att Skottar vet hur man festar och nyår är inget undantag, här firas nämligen nyår under fyra hela dagar! Här är gatorna fyllda med festligheter, njut av härlig musik, dansa nätterna långa, avnjut goda måltider och drycker och ta ett dopp i den iskalla havsviken tillsammans med partyglada människor från alla håll och kanter av världen.

Amsterdam

new-year-4

I Amsterdam finns det något för alla. Vare sig du gillar att fira in det nya året på ett traditionellt sätt med en fin middag med bubbel, festa på ett typiskt Holländskt vis med livemusik och Holländska bakelser som oliebollen, eller om du vill röja sent in på natten på feta klubbar. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, i Amsterdam finns det något för alla smaker.

Prag

new-year-1

Att fira nyår längs med floden i Prag ska vara en upplevelse utöver det vanliga. Att boka bord vid en fin restaurang vid vattnet är att rekommendera, varför inte äta en fin nyårsmiddag på en flytande jazzrestaurang? Vid floden har du dessutom den absolut bästa utsikten när det är dags att smälla av alla de fyrverkerier som ska dansa på natthimlen. Är du en partymänniska som gärna festar in på morgontimmarna så finns det gott om nattklubbar runt gamla stan, men köp gärna biljetter i förväg då dessa är väldigt populära att beska denna natt.

Bratislava

Att fira nyår i Bratislava blir mer och mer populärt för varje år som går. Inte bara för de som bor i Slovakien utan även för turister. Med lite enkel huvudräkning kan vi alltså konstatera att det kommer att bli det största nyårsfirandet någonsin i staden. Här kan du fira in det nya året med både gamla som unga på flera av de stora torg som bjuder på olika musikgenrer. Gillar du kultur så är även museum och dylikt öppet under nyår.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.