Let the world hear your VOYZ!

Holi Festival kommer till Sverige

Holi Festival kommer till Sverige
16 mars, 2016 Nikilina Forsén

Världens mest färglada och härliga festival intar Sverige!

Du har väl inte missat att du nu kan köpa biljetter online till det fantastiska festivalkonceptet Holi festival? För er som nu undrar vad Holi Festival är och aldrig hört talas om det tidigare – tur att ni hittade till denna artikel. Denna festival kan vara det härligaste som hänt i festivalvärlden någonsin och den 9 juli i år intar Holi festival Stockholm och Solvalla.

voyz-holi-festival-1

Hur uppkom Holi Festival?

Festivalen kommer ursprungligen från den hinduistiska vårfestivalen Holi, som vanligtvis firas i norra och östra Indien under 2 dagar i Mars. Den andra dagen i denna festival underhåller man sig med att gå omkring och skvätta färg på varandra, och det är detta som Holi Festival tagit inspiration ifrån. Holi är numera varje år en världsomfattande turné där man arrangerar en stor dagsfest med grymma artister och då och då kastar alla deltagarna upp ett färgpulver i luften. Enligt arrangörerna är detta pulver helt ofarligt för både människor och miljö men bidrar med en otroligt stämningsfull och mäktig effekt.

voyz-holi-festival-3

Så deltar du i Holi Festival

Den 9 Juli intar Holi Festival Stockholm och Solvalla. För några dagar sedan släpptes biljetterna online och du kan köpa dem här. För första gången kommer detta underbara koncept till Sverige och arrangörerna har utlovat mer färg än någonsin och en otrolig upplevelse som påminner om vår allas festivalklassiker woodstock.

Källa:
holifestival.com

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*