Let the world hear your VOYZ!

Nöjeskollen V.19 by Clara Skagerlind

Nöjeskollen V.19 by Clara Skagerlind
13 maj, 2016 Clara Skagerlind

Ett steg närmare Way Out West.

Datum för Way Out West är satt till 11–13 augusti. Arrangören Luger har i år som många vet valt ett annorlunda upplägg för biljettförsäljningen. Ju längre du väntar med att köpa din golden ticket, desto dyrare blir den. De som vill gå på Way Out West utan att behöva tömma plånboken fullständigt bör skynda på. Biljetterna till festivalen blir 100 kronor dyrare varje månad. Way Out West kan dock inte vänta till augusti med att fixa fest. Nu beger de sig ut på turné – under den kommanden månaden dyker de upp i tre svenska städer. Det vill du inte missa va?

Den 4 december släpptes de första biljetterna till festivalen, till ett pris av 1395 kronor. Därefter ökar det med 100 kronor per månad, tills man når 2195 kronor i augusti 2016. Dock är det bara ett begränsat antal rabatterade biljetter som finns tillgängliga varje månad, därefter är det ordinarie pris, 2195 kronor, som gäller.

Det gäller självklart att börja i tid, ska du på festival i augusti är det bäst att sätta igång med uppvärmningen redan i maj. Goda nyheter för dig som råkar bo i Göteborg, Uppsala eller Umeå, ni behöver inte ens styra förfesten själva. Det tar Way Out West hand om.

När festivalen dyker upp i respektive stad mot slutet av maj, har de med sig ett gäng riktigt fina liveakter. I Göteborg, den 18 maj, spelar Ana Diaz, Yemi och Chinah live på Nefertiti, till Uppsalas Flustret kommer de två dagar senare och har med sig Rebecca & Fiona, Cherrie och Nadia Tehran, och dagen efter det är de i Umeå på Äpplet med Mapei, Duvchi och Boys. Ses där.

Glöm inte att läsa min BLOGG och trevlig helg. Jag ska till Göteborg och värma upp Nefertiti tänkte jag.

 

 

Bildkälla: WayOutWest

 

 

 

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*