Let the world hear your VOYZ!

Så får du någon att tycka om dig på 90 sekunder

Så får du någon att tycka om dig på 90 sekunder
19 mars, 2016 Nikilina Forsén

Bästa knepen för att ro hem tinder-dejten ikväll!

Lördag ikväll och många ska ut och ta en drink eller äta middag med en intressant person. Dejt kallar de flesta det. Självklart vill man imponera och första intrycket är det absolut viktigaste. Som bekant har du ungefär 90 sekunder på dig innan motparten bestämt sig för vad de tycker om dig. Därför får du nedan alla knep du behöver för att få någon att tycka om dig på 90 sekunder. Bättre hjälp för att ro hem tinder-dejten hittar du inte.

voyz-dejt-tips-1

1. Visa att du är genuint intresserad och entusiastisk.

Enkelt förklarat – Vi människor gillar personer som gillar oss. Visa att du är intresserad och bryr dig genom att le, håll ögonkontakten, ställ frågor och fokusera till 100 % på den andra personen. Människor älskar att prata om sig själva.

2. Ge komplimanger.

Det allra snabbaste sättet för att få någon att tycka om dig är att ge personen komplimanger. Försöka att komma på något annorlunda och äkta. Ge dock inte för många komplimanger. Extra-saltat är aldrig nice.

3. Glöm inte vad personen heter.

Att ha koll på personens namn är alltid ett plus. Säger du fel är du körd och kan lika gärna gå därifrån. Eller rädda situationen genom att säga att du trodde personen hette så i mellannamn. Kan fungera om du har tur.

voyz-dejt-tips-2

4. Prata om positiva och intressanta saker.

Berätta inte att din morfar gick bort förra helgen. Undvik allt som är tråkigt, sorgligt och negativt. Ganska självklart. Har det inte hänt så mycket positivt eller intressant i ditt liv den senaste veckan så hitta på. Sedan när ni träffats i en månad kan du berätta för personen att du ljög på första dejten för att verka mer rolig och intressant. Personen kommer att tycka att du är gullig. Om du har tur.

5. Be personen om en tjänst.

Ja du läste rätt. Detta är känt som Benjamin Franklin-effekten. Får du en person att göra dig en tjänst kommer hen omedvetet få för sig att de tycker om dig mer. Detta då de kommer att tänka att de gjorde tjänsten för att de gillar dig. Oklart men effektivt.

6. Spegla personen.

Vi tycker alla om personer som är lika oss själva. Spegla personen både när det gäller kroppsspråk, tonfall, gester och attityd.

7. Var rolig.

Att få till ett gemensamt skratt de där första 90 sekunderna är nog det absolut mest genialiska du kan göra för att få en person att bli avslappnad i ditt sällskap och tycka om dig mer. Kommer du inte på något roligt skämt kan du alltid låtsas snubbla eller något annat klumpigt. Det brukar få de flesta personer att skratta.

Comment (1)

Pingbacks

  1. […] Så får du någon att tycka om dig på 90 sekunder […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*