Let the world hear your VOYZ!

VOYZ välkomnar vår nya skönhets- och moderedaktör – Sanna Göransson

VOYZ välkomnar vår nya skönhets- och moderedaktör – Sanna Göransson
19 juli, 2016 Nikilina Forsén

Sanna Göransson är vår nya skönhets- och moderedaktör

DSC04094-sanna

Vi på VOYZ gillar ju att maximera och ta det till nya nivåer. Därför tänkte vi – varför ska vår grymma bloggare Sanna Göransson enbart skriva mode- och skönhetstips på sin blogg? Vi vill ju att alla våra underbara läsare ska kunna ta del av hennes grymma inlägg och lyfta denna fantastiska tjej så mycket vi bara kan. Därför är Sanna nu vår nya skönhets- och moderedaktör och kommer varje tisdag att bjuda er på modeinspiration och skönhetstips från världens alla hörn! För övrigt driver Sanna en grym blogg om sitt liv i Australien och har precis startat en härlig youtubekanal där ni kan följa med på hennes äventyr. Vi passade på att ställa några snabba frågor till Sanna så att ni läsare får lära känna henne bättre!

sanna-goransson-voyz-header

Vart shoppar du helst?
Gud det är ju som att be en mamma välja vilket som är hennes favoritbarn?! Fast jag måste nog ändå säga ZARA. Sjukt bra kvalitet, inte för dyrt och precis min stil!

DSC039561-1024x681

Vilket är ditt bästa stylingtips?
Att aldrig sätta på dig något som du inte känner dig både bekväm och snygg i. Kan verka självklart, men jag vet själv att om jag insisterar på att jag banne mig ska ha tex den där sjukt snygga crop-toppen som är liiiite för liten, så går jag och drar i den hela dagen och kan inte koncentrera mig på något annat. Don’t. Just don’t.

Processed with VSCO with b5 preset

Vilket ställe i världen hittar du mest modeinspiration på?
Oj jag samlar verkligen inspiration från så många ställen, tar lite från allt liksom. Men jag skulle nog säga haul-videos från mina favorit-youtubers. Där får jag mycket inspiration!

Collage11-1024x817

Vilken är din absoluta favoritprodukt när det gäller skönhet och varför?
Detta kanske är jättebasic men utan tvekan läppbalsam. Jag är helt beroende av det. Finns inget värre än fnasiga och torra läppar!

DSC03393

Senare idag kommer sannas första artikel upp på VOYZ. Stay tuned!

Sannas blogg hittar ni här.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*